Ричард Мадън: Спортувам по два пъти на ден и съм на строга диета

След като призна, че е подложен на огромно напрежение – да тренира по два пъти на ден и да е подложен на нискокалорична диета, за да поддържа фигурата си, Ричард Мадън беше забелязан да тича в парк в Лос Анджелис, съобщава в. „Дейли мейл“.

Актьорът спазва строг режим най-вече заради ролите си, които изискват от него да бъде в добра физическа форма. 32-годишната звезда от сериала „Бодигард“ привлече вниманието на отпочиващите в парка, макар да се опитваше да не се „набива на очи“.

Само преди седмица той коментира нереалистичните очаквания за начина, по който изглеждат телата на актьорите, от които се изисква винаги да са стегнати и привлекателни.

Звездата от „Игра на тронове“ сподели, че напоследък, за да поддържа стандарта, на практика гладува и трябва да спортува по два пъти на ден, за да поддържа форма за телевизионните си роли. Ричард развенча мита, че само жените са принуждавани да отслабват, за да са в добра форма. Подобно искане е отправяно и към мъжете актьори – да отидат във фитнеса и да натрупат мускули. /БГНЕС