Републиканците от Варна закриха кампанията с концерт в Морската градина

Искам да благодаря на целия екип във Варна, това са хора, които живеят и работят тук, които познават проблемите на Варна и областта. Това са хора, които са постигнали успехи в своя професионален път. В нашата партия няма значение кой какъв етнос има, а дали може да даде добавена стойност към развитието на общината, на областта и на държавата като цяло. На 11 юли направете своя информиран избор – бюлетина 21, 21 година, 21 век - За държава с правила!“.

Това заяви при закриване на предизборната кампания във Варна председателят на ПП "Републиканци за България“ Цветан Цветанов.

"Крайно време е между партиите в България да има диалог, политическо достойнство, институциите да започнат да работят в полза на обществото. Не случайно нашият предизборен слоган е "За Държава с Правила!" Защото, само тогава, когато се научим всички да спазваме правилата, страната ни ще бъде по-добро място за живеене! Ние от ПП "Републиканци за България" водихме позитивна предизборна кампания, уважавайки своите политически опоненти, защото вярваме, че трябва да има конструктивен диалог между политическите партии", каза водачът на Варненската листа Панайот
Кискинов.

"Ние ще работим за преизчисляване на пенсиите, за да може българският пенсионер да води един достоен живот, равен на своите връстници от развитите страни в Европейския съюз. Ще настояваме за увеличение на детските надбавки, както и финансови облаги за младите родители.

От Републиканци за България сме за равен достъп до качествено здравеопазване на всички български граждани, независимо от техния етнос, религия или социален статус.

Ще работим за подпомагане на малкия, средния и семеен бизнес в страната ни, който дава работа на 80% от работещите Българи!", заяви Кискинов.

Той заяви, че Републиканци за България предвиждат незабавна съдебна реформа.

"България има нужда от единство, има нужда от работещи законодателна, изпълнителна и съдебна власт, както и от независима президентска институция. Има нужда от стабилно коалиционно управление, но също има нужда и от здрава опозиция, която ще е гаранция за коректив на управляващите. Затова, нека всички ние гласуваме на 11.07.2021г. по съвест и убеждение и не се поддаваме на контролиран и платен вот. Нека водещи да бъдат политическите програми и управленски решения!

Изберете номер 21 в интегралната бюлетина, ПП "Републиканци за България"! За Държава с правила!", призова по време на събитието Панайот Кискинов, водач на партийната листа с кандидати за народни представители и координатор за Варненска област. /БГНЕС