Принц Хари страда за Великобритания

Принц Хари, който напусна Великобритания със съпругата си Меган Маркъл и заживя в Канада, "страда" много за Обединеното кралство. Това твърди приятел на принца, който в труден момент му споделил носталгията си по родината. Играчът на поло - Начо Фигерас, приятел на Хари, твърди, че последните месеци били особено тежки за принца и неговото семейство.

В интервю за риалитито „Кралско разделяне: Хари, Меган и короната“ на телевизия ABC, Фигерас казва: „Говорих с Хари преди няколко дни. Той страда много от всички неща, които се случиха. Той страда много от това, че хората го съдят".

По думите на играча на поло може да се разбере защо Хари е нопуснал Великобритания: "Хари е баща, и той прави всичко възможно да защити семейството си, съпругата и детето си. По този начин се превърна в невероятен мъж; мъж, с който майка му би се гордяла".

По думите на Фигерас, Хари - освен че поставя семейството си на първо място, - "просто иска да живее нормарен живот, дори и това да не е лесно".

"Когато имаш 1000 папараци пред къщата си в Канада, които чакат да зърнат и снимат сина на принца, това не е съвсем нормален живот, нали?"

Наскоро Хари призна, че решението да се откаже от кралския живот и да прекара половината от времето си в Северна Америка със семейството си, го е "натъжило много". /БГНЕС