Пострадалият от ПТП-то край Благоевград е в „Пирогов“

68-годишният водач на лек автомобил Рено, предизвикал верижната катастрофа снощи на Е-79 край Благоевград е транспортиран за „Пирогов“, а движението по главния път бе възстановено малко преди полунощ, предаде кореспондентът на БГНЕС в града.

Малко преди полунощ пострадалият, който е бил сам в автомобила е транспортиран за УМБАЛСМ „Пирогов“ с политравма: пробит бял дроб и разкъсан бъбрек.

В реното освен десетина туби с вода и пръскачка за лозе, е имало чанта с голяма сума пари, за които водачът е казал, че това е всичко което има.

Той бе изваден от смачканият автомобил, след като се наложи пожарникарите да режат вратата на реното.

Както информирахме, към 20 ч. снощи лек автомобил „Рено“ с пернишка регистрация, движещ се в посока Благоевград навлезе в насрещната лента, където бе ударен от БМВ Х5. В двата автомобила се блъска и мерцедес, чийто водач се опитал да се промъкне покрай тях.

Пътят бе затворен, а движението пренасочено по успоредния на Е-79 общински път Долно Церово-Благоевград.

Заради огледа движението по Е-79 бе възстановено в двете посоки в 23.12 часа, съобщиха от АПИ.

Вчера в югозапада стана друга тежка катастрофа, при която загина 48-годишна жена, водач на „Опел-Корса“. Към 16 ч. автомобилът пада в дълбоко дере под пътя за село Пирин, община Сандански. Двама пътника-мъже на 52 г. са транспортирани за МБАЛ „Ив. Скендеров“ в Гоце Делчев. /БГНЕС

Тагове: