Освиркаха Меси в последния му мач за ПСЖ

Престоят на голямата звезда Лионел Меси в Пари Сен Жермен завърши по неприятен за него начин, след като той бе освиркан от феновете на парижани при загубата от Клермон с 2:3 у дома в мач от последния кръг на Лига 1.


По-рано тази седмица стана ясно, че Меси ще си тръгне от "Парк де Пренс" след края на сезона и двубояt с Клермон ще бъде последният му с екипа на ПСЖ, но нещата не се развиха по план за играчите на Кристоф Галтие. Парижани, които вече си осигуриха шампионската титла, дръпнаха с 2:0 след голове на Серхио Рамос и Килиан Мбапе, но гостите стигнаха до изненадващ обрат с попадения на Гастиен, Зефан и Киеи.

Десет минути след почивката Меси пропусна отличен шанс да вкара своя 17-ти гол от началото на сезона и отново да изведе ПСЖ напред, след което бе освиркан от феновете. В крайна сметка ПСЖ записа седма загуба от началото на сезона и завършва кампанията с 85 точки, само една повече от втория Ланс.

От своя страна седемкратният носител на Златната топка Меси приключва престоя си в столицата на Франция с общо 32 гола и 30 асистенции. /БГНЕС