Национално обединение на десницата регистрира великотърновската си листа с кандидати за депутати

Председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов е водачът на кандидатдепутатската листа на Национално обединение на десницата за Великотърновския избирателен район. В консервативното дясно обединение политическата сила е партньор с председателстваната от д-р Петър Москов партия КОД.

Днес, заедно с общинския координатор на Републиканци за България в старата столица Пламен Маринов, с координатора за Горна Оряховица Яна Стойкова и юриста Андрей Маринов, Цветан Цветанов подаде документите за регистрация в РИК – Велико Търново.

Всички, които са част от 12-членната листа на Национално обединение на десницата за Великотърновския избирателен район, са успешни в своята сфера хора и личности с десни ценности и безспорен авторитет. Девет от кандидатите са познати от предходната предизборна кампания.

Силните нови попълнения са в лицето на легендарната българска лекоатлетка, световна рекордьорка и почетен гражданин на Г. Оряховица Светла Златева, на младия предприемач Пламен Пенчев и Наталия Шулика – икономист, медик и управител на сдружение. /БГНЕС