Натали Портман и Бенжамен Милпие видени заедно дни преди съобщенията за предполагаемата му изневяра

Натали Портман и Бенжамен Милпие бяха видени заедно на публично място само няколко дни преди съобщенията за предполагаемата му изневяра.


Двамата бяха заснети в „Georges“ в Париж в понеделник. На публикувана в медиите снимка се вижда 41-годишната Портман, която се усмихва и разговаря с режисьора Тод Хейнс.

Случката е станала само дни преди френското издание „Voici“ да съобщи, че режисьорът е имал извънбрачна връзка. Въпреки че представителите на Портман и Милпие не са дали незабавен коментар, източник заяви пред „People“, че "връзката е била краткотрайна и е приключила". Двойката има две деца: син Алеф, на 12 години, и дъщеря Амалия на 6 години.

Говорейки за сегашното състояние на връзката им, източник, близък до двойката, каза, че те остават заедно.

"Той знае, че е допуснал огромна грешка, и прави всичко възможно, за да накара Натали да му прости и да запази семейството си", заяви източникът. "Натали е изключително затворена и няма намерение да разказва за това пред медиите. Най-големият ѝ приоритет е да защити децата си и личния им живот."

Портман подкрепи Милпие на червения килим през септември за премиерата на филма "Кармен" на Международния филмов фестивал в Торонто, който той режисира. Филмът дебютира в кината през април, въпреки че той присъства на премиерата същия месец сам.

След това, през май, Портман мина по червения килим самостоятелно: за премиерата на документалния си филм „Angel City“ на HBO в Лос Анджелис и на филмовия фестивал в Кан, където представи филма си с Джулиан Мур, „Май декември“.

Двойката се запозна през 2009 г., след като Портман подписва договор за главна роля в "Черен лебед", а Милпие е нает за хореограф на филма. Тя си спомня за преживяването по време на интервю за SiriusXM Town Hall, като обяснява, че това е било "страна на мечтите". /БГНЕС