Младенов: Надявам се ротациите през есента да са много по-успешни през пролетта

Футболистите на ЦСКА стартираха подготовка за пролетния полусезон с медицински прегледи на клубната база в Панчарево. Днес на кардиограма и велосипед се явиха българските играчи в отбора, както и капитанът Юрген Матей, Мено Кох и Бисмарк Чарлс.

Стойчо Младенов.

Втората група футболисти, които ще преминат изследвания, ще се присъедини към съотборниците си утре, 6 януари. След края на прегледите играчите и треньорското ръководство ще се отправят турския курорт Алания, където тимът ще бъде на лагер. На старта на подготовката треньорът Стойчо Младенов използва възможността да честити Новата година на ръководителите, служителите и футболистите на ЦСКА, както и на всички привърженици на 31-кратните шампиони.

"Искам да пожелая преди всичко здраве на всички, нека 2022 г. бъде много по-успешна за всички нас - и в личен, и в професионален план“, коментира Екзекутора на Ливърпул. „Надявам се, че всички футболисти ще се върнат здрави от ваканцията и ще могат да стартират пълноценно тренировъчния процес още от първия ден. Мено Кох вече е напълно възстановен и стартира подготовката наравно с всички останали“.

"На лагера в Турция очаквам да подготвим футболистите по най-добрия начин, за да стартираме пролетния дял от първенството с победа срещу Локомотив София. Надявам се тези ротации, които правихме през есенния полусезон, да бъдат много по-успешни през пролетта. Всеки футболист ще получи своя шанс и вярвам, че всеки ще се възползва от него. Трябва да извлечем максимална ползва от предстоящите контроли срещу съперниците по време на лагера", допълни треньорът на ЦСКА.

"Армейците" потеглят към Терминал 2 на Летище София в 19:20 ч. в четвъртък, като преди полета за Турция Стойчо Младенов ще бъде на разположение на медиите. /БГНЕС