Младен Кръстаич бяга в Израел след резила с националите

Младен Кръстаич обмисля да зареже националния отбор на България, гърмят медиите в Сърбия. Той е фаворит за треньор на израелския Макаби Хайфа, който в момента се бори за шампионската титла в местното първенство.

В момента отборът е воден от Барак Бахар, който обаче има оферта от Цървена Звезда на стойност един милион долара. Специалистът още не е обявил окончателното си решение, но се смята, че е въпрос на часове да приеме офертата от сръбския гранд. Ако това се случи, почти сигурно неговото място в Макаби ще заеме именно Кръстаич.

В Сърбия отбелязват, че у нас се е надигнала вълна от недоволство срещу селекционера след двете поражения в началото на квалификациите за Евро 2024, които сериозно стопиха надеждите на отбора за класиране на континенталния шампионат.

49-годишният специалист има опит в израелското първенство. Той води другия местен гранд Макаби Тел Авив през сезон 2021/22.

Израелските медии посочват, че в полза на Кръстаич е фактът, че неговият приятел Джовани Роси е в Хайфа. Именно той лобира пред ръководството за наемането му. /БГНЕС