Михайлов: ЦСКА с нищо не ни надигра

Колкото на ЦСКА им се получи играта, толкова и на нас. Равностоен мач, с нищо не са ни надиграли, две статични положения", заяви вратарят на Левски Николай Михайлов след загубата от ЦСКА в дербито от 35-ия кръг на Първа лига, предаде репортер на БГНЕС.

"Червените" стигнаха до ценен успех след два късни гола на Националния стадион "Васил Левски" и останаха в битката за титлата преди последния кръг от първенството. "Колкото на ЦСКА им се получи играта, толкова и на нас. Равностоен мач, с нищо не са ни надиграли, две статични положения. При първия малшанс, рикошет в някой от стената, при втория гол единият пропусна, другия от два метра. При статични положения принципно сме силни, но днес не се получиха нещата. Малшанс точно в този мач. Не виждам с какво те са били по-добри от нас. Второто полувреме и двата отбора се бяха поуморили", каза Михайлов след срещата.

"Нормално е да има умора в края на сезона, но мисля, че се опитахме да правим нелоши неща, в завършващата фаза пак, естествено, ни куцаше положенията и ударите като цяло, но това не е от вчера, така че лятото като се правят промени, има си хора, които ще си вземат мерки, надявам се Левски да бъде още по-силен през новия сезон. Дотук се докарахме, че във вторник всичко или нищо, както винаги. Не сме си свършили работа, така че трябва да се възстановим и вторник, който и да е на "Герена" да го бием категорично. Нямам притеснения, ние сме по-добри и от Славия, и от Етър, на "Герена" трябва със сигурност да ги бием, защото мястото на Левски със сигурност е в Европа. Видяхте днес и феновете дойдоха да ни подкрепят, наистина е тежко след такива моменти да се говори, важното сега е да си свършим работата във вторник", допълни той.

Вратарят на "сините" коментира и своето бъдеще на "Герена". "Аз имам договор за още десет дена, казал съм го и го заявявам пред вас, за да се спре веднъж-завинаги със спекулациите: Аз съм в Левски, обичам Левски и ще се радвам да остана в Левски. Всичко друго спрямо моето бъдеще - Турци, Америки, Саудитски Арабии, тем подобни истории е пълна лъжа и фалш. Аз искам да остана в Левски и да радвам тези фенове. Ако ръководството иска да остана, аз ще остана. Аз се радвам, че съм тук, давам всичко от себе си за отбора и искам този отбор да върви напред и да радвам моите фенове. В рамките на 10 дена мисля, че и вие ще разберете", заяви Михайлов. /БГНЕС