Меси: Съперничеството ми с Роналдо ще остане във футболната история

Звезда на ПСЖ Лионел Меси похвали големия си конкурент Кристиано Роналдо за представянето му в Манчестър Юнайтед и обяви, че съперничеството между двамата ще остане във футболната история. В продължение на близо десет години Меси и Роналдо приковаваха погледите с невероятните си битки в Ла Лига с екипите на Барселона и Реал Мадрид, макар вече и двамата да са в други отбори.

"Вече отмина време откакто играехме в едно първенство. Това бе много красив период за нас и хората, защото те се наслаждаваха. Това е красив спомен, който ще остане във футболната история", сподели шесткратният носител на Златната топка.

"Юнайтед е много силен отбор със страхотни играчи. Кристиано вече познава клуба, но сега се адаптира по впечатляващ начин. Той започна да вкарва голове от самото начало, както винаги го прави. Представянето им във Висшата лига не е толкова добро, колкото всички очаквахме, но това е много трудно и равностойно първенство, в което се случват много обрати. След декември нещата се променят и всичко може да се случи", допълни Меси.

В сряда ПСЖ гостува на Манчестър Сити в мач от груповата фаза на Шампионската лига. /БГНЕС