Меган Маркъл: Прекрасно е да видиш, как Хари става баща

Херцогинята на Съсекс заяви, че принц Хари обича калифорнийския начин на живот, гостувайки в ток шоуто на Елън Дедженерис.

Размишлявайки за преместването им на западното крайбрежие на САЩ в началото на пандемията, Меган каза: "Просто успяхме да прекараме много време у дома и сме много щастливи”.

Херцогинята участва и в „скрита камера” с улични продавачи, в която изпълни серия от необичайни действия под диктовката на Дедженерис от студиото.

Сценарият със "скрита камера" е редовна рубрика в шоуто на Елън и преди това в него са участвали знаменитости като Адел, Ема Уотсън и Дженифър Лопес.

Херцогинята на Съсекс разказа за радостта от това да бъдеш родител заедно със съпруга си, докато рекламираше написаната от нея детска книга с илюстрации, вдъхновени от Хари и Арчи.

"Да гледаш как Хари става баща е най-прекрасното нещо", каза тя.

Мегън сподели с водещата, че Арчи "обича да бъде по-голям брат" на Лилибет.

"Някой ни казваше преди, че когато имаш едно дете, това е хоби, а с две деца вече е родителство", каза 40-годишната херцогиня.

По темата за родителството Меган заяви, че иска да види промени в правото на родителски отпуск в САЩ, които според нея са единствената богата страна, в която няма федерално регламентирано право на отпуск за новите родители.

Тя заяви: "Всеки знае - особено ако е имал дете, а дори и да не е - колко е трудно и колко е важно през първите няколко седмици или дори месеци да бъдете заедно като семейство, и фактът, че не предлагаме отпуск по майчинство тук е нещо, което - сега като майка на две деца, ще положа усилия да се въведе и в САЩ за хората”. /БГНЕС и Би Би Си