Марая Кери разкри стряскаща истина за семейството си

50-годишната певица Марая Кери разкри в интервю за Опра Уинфри травматични случаи с роднините си, включително как по-голямата й сестра се опитала да я продаде на сутеньор, когато Марая била на 12 години. Опра дори почете откъси от мемоарите на певицата „Смисълът на живота за Марая Кери”, която трябва излезе скоро и се очаква да предизвика бурни реакции.

„Когато бяха на 12 години, моята сестра ме надруса с валиум, предложи ми кокаин, нанесе ми изгаряния от трета степен и се опита да ме продаде на сутеньор”, написа Кери в мемоарите си. В самото интервю певицата сподели каква, според нея, е причината за сложните й отношения със сестра ѝ и брат й. „Ние дори не се познаваме като хората. Ние не раснахме заедно. Те имаха свой живот, а когато аз се появих на бял свят те вече бяха покварени. (Марая е най-малкото дете в семейството, брат й Морисън е на 60 години, а сестра й Елисън на 57 години). Буквално се чувствах като аутсайдер в собственото си семейство. Те имаха опита с живота с тъмнокож баща и бяла майка, а аз живеех предимно с майка си (родителите на Кери се развели, когато тя е била на три години — ред.). Те смятаха, че на мен ми по-леко, но в действителност не беше така. Те винаги са смятали, че моят живот е бил лек", призна певицата. Тя смята своя брат за „извънредно жесток" и разказа, че той и сестра й давали лъжлива информация за нея пред медиите. Тя ги нарича бивши брат и бивша сестра, а към майка си се обръща по име. Звездата казва, че сега отношенията им са твърде сложни. Марая никога няма да забрави един случай с майка си. През 2001 година покрай своя успех и предстоящото излизане на албума "Glitter" тя била емоционално и физически изтощена и потърсила подкрепа в дома на майка си. Но след конфликт с нея, майка й се обадила на 911 и полицията откарала Кери в болница. Тя не каза: „У нас всичко е наред, аз ще се погрижа за дъщеря си, тя просто е уморена и някой погрешка е извикал полиция”. Но според Марая майка й мислела иначе: „Ти ме предизвика и ще си го получиш”. „Задната седалка на полицейската кола е ярък спомен, никога няма да забравя това”, разказа звездата.

Но преживеният опит помага на Кери във възпитанието на децата. Тя прави всичко, за да могат 9-годишните й близнаци Морокан и Монро да раснат в любов. „Мисля, че да бъдеш майка е наистина тежка работа. Затова се старая да направя прекрасен живота на моите деца”, сподели певицата. Впрочем, отношенията на сестра й с майка им също не са добри. Елисън съди майка си, че тя уж я била принуждавала да участва в сатанински ритуали на 10-годишна възраст, по време на които са я изнасилвали неизвестни мъже. /БГНЕС Вашингтон / САЩ