Любо Пенев: Излизаме срещу много добре подготвен и мотивиран съперник

Излизаме срещу много добре подготвен и мотивиран съперник. Така коментира утрешния двубой с Левски новият старши треньор на ЦСКА 1948 Любослав Пенев, който ще направи официалния си дебют начело на „армейците“ срещу „сините“ в събота, 9 юли, от 21:00 часа на стадиона в Бистрица, предаде репортер на БГНЕС.

Любослав Пенев.

Това е жребият, имаме програмата за първите четири кръга. Рано или късно трябва да започне първенството ни, това ще случи днес следобед. Не искам да споделям много, подготвяме се за среща с много сериозен противник, носител на Купата, отбор, който е в подем от идването на Мъри. Те са много добре подготвени и мотивирани“, започна наставникът на „червените“.

Пенев бе категоричен, че тимът ще направи всичко възможно, за да се подсили до края на трансферния прозорец. „Работим непрекъснато по селекцията, до края на август имаме време за трансфери, сигурен съм, че ще дойдат нови футболисти. Знаете, че аз налагам дисциплина, изискал съм от ръководството да имаме поне по двама добри футболисти на всеки пост, за да има конкуренция в отбора. Не са много наличните ни играчи, но не се оплаквам, трябва да се концентрираме върху утрешния мач“.

Всички отбори, които играят и в евротурнирите, си правят сметка как да разпределят силите си. Ние направихме добра подготовка, можем и по-добре, видях момчета с потенциал, но трябва да надграждаме винаги – не можем да си позволим да се задоволяваме с нещо, което постигнем, а непрекъснато да се развиваме. Оценявам това, което е казал Козмин Моци за нас (б.ред; че ЦСКА 1948 е сред претендентите за титлата този сезон). Засега всички са здрави, има някои, които са назад с подготовката и те няма да попаднат в групата за утрешния мач“, завърши старши треньорът на „армейците“. /БГНЕС