Левски ще се опита да се възползва от проблемите на Локо Сф

Три мача от 18-ия кръг в Първа лига ще се изиграят днес, 27 ноември.


В предварителната програма бе залегнал само двубоят между Локомотив Сф и Левски (17:30 ч.). Два мача обаче не можаха да се състоят вчера заради лошите атмосферни условия. Единият от тях - Лудогорец - Славия, бе преместен с 24 часа и трябва да започне в понеделник от 15:15 ч.

Същата е ситуацията и с ЦСКА 1948 - Арда. Те обаче се местят в Кърджали, за да изиграят от 12:45 ч. отложената среща от 3-ти кръг на Първа лига, а за 14 декември в София е насрочена несъстоялата се в неделя среща от 18-и кръг.

Левски пък се надява на възход. По време на международната пауза тимът игра срещу отбор от Втора лига за Купата на България. "Сините" не срещнаха никакви проблеми при визитата си на Дунав в Русе, постигайки победа с 3:1.

Този успех има висока психологическа стойност за отбора на Николай Костов. С нея беше сложен край на неприятната поредица от 4 последователни срещи без победа.

И този сезон тръгна доста трудно за тима на Локомотив София. Феновете им нямат особени поводи за радост, тъй като след 17 кръга "железничари" са с едва 17 точки, а по време на международната пауза "червено-черните" напуснаха и надпреварата в турнира за Купата на България. Това стана факт след загуба с дузпи от втородивизионния Спартак Варна.

Програма на мачовете от 18-ия кръг на Първа лига:

Петък

Берое - Хебър 2:1

Събота

Ботев Враца - Локомотив Пловдив 2:0

Ботев Пловдив - Пирин Благоевград 3:1

Неделя

ЦСКА – Етър 2:0

Черно море - Крумовград 3:2

Понеделник

12:45 ч, Арда – ЦСКА 1948

15:15 ч, Лудогорец - Славия

17:30 ч, Локомотив София - Левски. /БГНЕС

Категории: