Левски даде ход на кампанията с членските карти „Аз съм Левски“

Левски представи кампанията за членски карти „Аз съм Левски“ на официална пресконференция на стадион „Георги Аспарухов“, предаде репортер на БГНЕС. На събитието присъстваха мажоритарният собственик на „сините“ Наско Сираков, изпълнителният директор Павел Колев, членът на Надзорния съвет Петър Ганев и управителят на официалния фенмагазин на Левски Пламен Петров.

От ляво на дясно: Пламен Петров, Петър Ганев, Наско Сираков и Павел Колев.

Колев разясни накратко кампанията наред с видовете членски карти и какви екстри предлагат всяка една от тях. Освен това изпълнителният директор заяви, че се надява до края на годината да бъдат продадени между 30 000-40 000 членски карти. Кампанията стартира официално днес от 19:14 часа, когато могат да бъдат поръчвани карти, а от 3 октомври това ще може да се случва и в официалния фенмагазин. Закупените членски карти от 30 септември, 2020, ще важат до 31 декември, 2021 година. Ето и официалното изявление на сайта: Уважаеми левскари, в ход вече е кампанията по издаването на членските карти на клуба „Аз съм Левски“! Освен безрезервната Ви подкрепа към Левски и асоциирането с любимия отбор, картата ще предостави и много ползи за привържениците. Сред тях ще са редица отстъпки със сегашни и бъдещи партньори, достъп до ексклузивно съдържание в нашите канали, информационен бюлетин, оферти от партньори на клуба, дигитално списание на Левски, приоритетно купуване на билети от каси, обслужващи картодържатели, отстъпки на билети за домакински мачове, абонаментни карти, стоки във фен магазина, билети за музея на Левски, както и храни и напитки на стадиона. Редом с това всеки привърженик ще получи специален пакет, а името му ще бъде вписано в книгата на членовете. Членските карти „Аз съм Левски“ ще могат да бъдат поръчвани онлайн от 19:14 минути на 30 септември, а от 3 октомври ще бъдат налични и в официалния магазин на Левски на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“. Видове карти: Бронзова членска карта – 19,14 лв. -Картата идва в специален подаръчен плик, поздравителна картичка и два уникални продукта от серията „Аз съм Левски“ (химикалка и магнит). Заедно с това картодържателят получава 10 %отстъпка за билети, 10% отстъпка за абонаментни карти и 10 % отстъпка за музея, заедно с ексклузивно съдържание за картодържатели. Сребърна членска карта – 72 лв. -Картата идва в специален подаръчен плик, поздравителна картичка, продуктите от бронзовия пакет + още три уникални продукта от серията „Аз съм Левски“ (шише, калъф за документи и ключодържател). Заедно с това картодържателят получава 15 % отстъпка за билети, 15% отстъпка за абонаментни карти, 5% отстъпка за фен магазина, 25% отстъпка за музея и 5% отстъпка за храни и напитки на стадиона, заедно с ексклузивно съдържание за картодържатели, съответните ползи и сезонни намаления. Златна членска карта – 200 лв. -Картата идва в специален подаръчен плик, поздравителна картичка, продуктите от сребърния пакет + още три уникални продукта от серията „Аз съм Левски“ (луксозен несесер, антис-трес топка и значка). Заедно с това картодържателят получава 25 % отстъпка за билети, 20% отстъпка за абонаментни карти, 10% отстъпка за фен магазина, 50% отстъпка за музея и 10% отстъпка за храни и напитки на стадиона, заедно с ексклузивно съдържание за картодържатели, съответните ползи и сезонни намаления.

Кампанията с членските карти е вече в ход.

Семейна членска карта – 200 лв. -Картата идва в специален подаръчен плик, поздравителна картичка и четири уникални продукта от серията „Аз съм Левски“, изработени специално за семейства. Сред тях са футболна топка, плюшено лъвче, пъзел със снимка на „Герена“ и стенен часовник. Заедно с това картата предоставя 25 % отстъпка за билети, 20% отстъпка за абонаментни карти, 10% отстъпка за фен магазина, 50% отстъпка за музея и 10% отстъпка за храни и напитки на стадиона. Към тях се включват индивидуална карта за всеки член на семейството, безплатен билет за домакински мач на член от семейството при предварителна заявка, едно безплатно посещение на музея, както и ексклузивно съдържание за картодържатели и съответните ползи и сезонни намаления. Платинена членска карта – 1914 лв.* (Лимитирана серия от 200 карти) -Картата идва в специален подаръчен плик, поздравителна картичка и три специални продукта за притежателите на платинена членска карта. Сред тях са фланелка с автографи от футболистите индивидуализирана с име и номер по избор, луксозен плакет и луксозна раница. Заедно с това картата предоставя безплатни билети за домакинските мачове – достъп до VIP сектора за целия сезон, 20% отстъпка за фен магазина, автографи от целия отбор, неограничени безплатни билети за музея – за картодържатели и за техните приятели, безплатен кетъринг във VIP зоната, аниматор за деца по време на домакинските мачове. Към тях се включват ексклузивно съдържание за картодържатели и съответните ползи и сезонни намаления. *Собственици на VIP абонаментни карти могат да си вземат платинена членска карта със съответно доплащане. Диамантена членска карта – 10 000 лв. (лимитирана серия от 20 карти) -Картата идва в специален подаръчен плик, поздравителна картичка, продуктовата серия от платинения пакет и още пет специални продукта за притежателите на диамантена членска карта. Сред тях са химикалка „Parker” с гравирано име, топка на първия отбор с автографи, луксозен тефтер, луксозен плакет и луксозна запалка. Заедно с това картата предоставя всички ползи на платинения пакет, достъп до президентската ложа за целия сезон, индивидуална вечеря с ръководството на Левски, участие в една тренировка с отбора, 30% отстъпка за фен магазина, пътуване с отбора за един мач или лагер в чужбина и/или извън София, достъп до съблекалнята след един мач във всеки полусезон и една персонална историческа беседа в музея на Левски. Към всичко това се включва ексклузивно съдържание за картодържатели и съответните ползи и сезонни намаления. При закупуване на членска карта „Аз съм Левски“ е необходимо попълване на декларация за обработване на личните данни. Желаещите да закупят членска карта могат да изтеглят декларацията онлайн и да я предоставят при закупуването и или да я попълнят на място в официалния магазин на Левски.

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев.

На въпрос на БГНЕС относно това дали са били обмисляни варианти за други цени, които да са по-достъпни за „сините“ привърженици предвид разликата между бронзовата и сребърната членска карти, Колев сподели: „Да, обмисляхме различни варианти, но в крайна сметка се спряхме на тези – отворени сме към промени. 72 лв за 12 месеца мисля, че е достъпно като цена за част от нашите фенове. Времената са тежки все пак“, коментира изпълнителният директор на Левски. /БГНЕС