Лацио и Удинезе поделиха точките след осем гола

Отборите на Лацио и Удинезе направиха равенство 4:4 в мач от междинния кръг на Серия А, игран на "Стадио Олимпико" в Рим. Гостите от Удине започнаха по-силно двубоя и дръпнаха с 2:0 до 32-та минута след две попадения на нападателя Бето. Чиро Имобиле върна един гол за "орлите", но точно преди почивката Нахуел Молина възстанови аванса от два гола на Удинезе.

Възпитаниците на Маурицио Сари започнаха ударно втората част и в рамките на десет минути изравниха с попадения на Педро Родригес и Сергей Милинкович-Савич. До 69-та минута и двата тима останаха с човек по-малко след червени картони на Патрик от Лацио и Молина от Удинезе, а в 79-та минута домакините стигнаха до пълен обрат с гол на Франческо Ачерби. Играчите на Удинезе не се предадоха и се пребориха за точката след гол на Толгай Арсян в 99-та минута, а срещата завърши с червен картон на халфа на гостите Уолъс.

След това равенство Лацио остава на 9-то място в класирането с 22 точки, докато Удинезе е на 14-та позиция с актив от 16 точки. В другия мач от миналата вечер Торино и Емполи направиха равенство 2:2. /БГНЕС