Колев: Думата "фалит" е забранена на този стадион

Надяваме се да разширим максимално партньорството си с Palms Bet. Това заяви изпълнителният директор на Левски Павел Колев на съвместната си пресконференция с члена на Надзорния съвет на Palms Bet Лъчезар Петров след подновяването на договора между двете страни, предаде репортер на БГНЕС.

Лъчезар Петров и Павел Колев (до тях е фланелка, на която ще бъде изобразено логото на Palms Bet).

За нас е огромно удоволствие да анонсираме удължаването на нашето партньорство с Palms Bet. Преди няколко месеца подписахме договора – тогава благодарих на Palms Bet, че в едни много тежки времена те търпеливо изчакаха падането на първата карантина и продължихме разговорите, започнали през февруари. Финализирахме ги успешно и реализирахме този рекламен договор. Още преди няколко седмици говорихме за разширяване на нашето партньорство. Договорът е вече подписан, той е с продължителност една година, надяваме се това партньорство да бъде разширено максимално и обективните пречки да работим заедно да отпаднат – както за организирането на събития, така и за дигитализацията, визирайки платформата „Левски“, започна Колев. „Изключително доволни сме от първия договор, доста ползотворно беше за нас като компания. Благодаря и на Palms Bet, и на Левски – много бързо се случиха нещата. Едно от основните неща по договора – на фланелката ще присъства нашето лого. Договорът стартира от 1 декември, двата договора се застъпват. За нас беше важно да помогнем в трудния период за клуба. Договорът е до края на 2021 г. Друго важно е, че с подписването на този договор компанията Palms Bet не държи да бъде ексклузивна компания от бранша, ще се радваме и други компании да помагат на клуба. В момента работим по един проект, изцяло ориентиран към феновете. Благодаря още веднъж за бързата комуникация“, заяви Петров, разкривайки детайли по договора.

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев.

Изпълнителният директор на Левски сподели, че логото на компанията ще дебютира на фланелките на „сините“ във Вечното дерби с ЦСКА-София на 18 декември. „На първо място, финансовото положение съществено ще се промени. Тази помощ е изключително важна за нас, тя не идва безплатно. Левски е носител на изключително голяма популярност. Мисля, че сме на прав път с този договор – не бих го нарекъл дългосрочен, но това е един от най-ценните ни партньори, подкрепят ни за втори път. Имаше обективни пречки да се случат всички неща, които искахме. Този нов договор е с по-добри финансови условия. Логото на Palms Bet ще бъде видяно за първи път на мача с ЦСКА-София. Аз не бих искал да коментирам темата относно евентуални трансфери“. „Да, очаквайте генерален спонсор в скоро време. Думата „фалит“ е забранена. Има дълги процедури, за да се стигне до там. Ситуацията е тежка, в този ред на мисли всеки един такъв договор е изключително важен. Не е случайно, очевидно Palms Bet имат добър усет за бизнес. Нещата са се случили добре, сега остава ние да си свършим работата. Не, нямаме такова ограничение, те не са поставили такова условие, което за нас беше важно, така че нямаме ограничения“, продължи Колев.

Членът на Борда на директорите на Palms Bet Лъчезар Петров.

Членът на Борда на директорите на компанията добави, помощта им към клуба е безвъзмездна. "Да, показателен е фактът, че продължаваме партньорството си с тях. За нас е изключително важно това партньорство – ние помагаме безвъзмездно, марката Левски е известна не само в България, а и в целия свят. На въпрос на БГНЕС относно това дали законодателните промени ще попречат на бизнеса, Петров заяви: „Никога не можем да бъдем на 100% сигурни, но за момента не са гласувани новите закони – ние имаме свободата, занапред няма как да бъде гарантирано, но обстановката е трудна, затворени са доста отрасли, в момента ние също страдаме – за нас партньорството с Левски е много важно и за да извлечем позитиви от марката Левски“, завърши той. /БГНЕС