Колев: До началото на следващата седмица очакваме новини за нов генерален спонсор

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев разкри, че ръководството на клуба се надява най-късно в началото на следващата седмица да подпише договор с нов генерален спонсор. Това заяви Колев след днешната среща на Управителния съвет на "сините" на стадион "Георги Аспарухов", предаде репортер на БГНЕС.

Павел Колев участва в заседанието на УС на Левски днес.

Клубът води преговори с потенциалния нов генерален спонсор от известно време, като те вече са във финална фаза. "Промяна няма от гледна точка на това, че нямаме подписан договор все още, придвижват се нещата, има някои процедури, които не зависят от нас, които трябва да бъдат приключени. Те са свързани изцяло със съответната компания, която си има документооборот и ние на тези процеси не можем да влияем, така че изчакваме търпеливо. Надяваме се в края на тази, най-късно началото на другата седмица да има новини", обяви Колев.

Той също така потвърди, че словенецът Славиша Стоянович е сред потенциалните варианти за нов треньор на Левски. "Наско Сираков запозна членовете на УС и Надзорния съвет с оставката на Георги Тодоров, която днес беше съобщена официално и на отбора. Отборът ще бъде воден от помощниците в предстоящия мач с Лудогорец в Разград. Разговори с нов старши-треньор се водят в момента, но все още не са приключили, така че нищо повече не мога да споделя по тази тема. Стоянович е възможен вариант".

На въпрос на БГНЕС дали ръководството на Левски води преговори за назначаването на нов спортен директор, Колев отговори: "Доколкото аз съм запознат няма такива разговори".

Директорът на "сините" разкри и повече подробности за предстоящото турне на пътуващия магазин на клуба. "Основната точка, която обсъждахме, беше предстоящото второ турне на пътуващия магазин. По план в четвъртък трябва да сме в Търговище и Шумен, в петък в Добрич и Балчик, в събота във Варна, в неделя - в Исперих и Разград и най-вероятно в понеделник в Русе. Предвид епидемиологичната обстановка в страната трябваше да решаваме доста въпроси и дали изобщо да го провеждаме това турне. Обединихме се около мнението, че можем да го направим стига, разбира се, съответните общини, които сме информирали официално, да са съгласни и при спазване на всички мерки. Хората могат да ни очакват в този регион. Съответно планирахме и за края на ноември, в зависимост от това как се развива пандемията, надявам се да имаме добри новини, да тръгнем и към Южна България - Стара Загора, Пловдив, Хасково, Сливен и Бургас. Ефектът от първото турне беше добър, както и очаквахме. Хората ни чакат с нетърпение, те и в момента изпращат всеки ден писма и питат от фенклубовете кога могат да ни очакват и в техния град", сподели Колев. /БГНЕС