Холи Бери подписа мултисделка с Нетфликс

Звездната актриса Холи Бери подписа мултисделка с Нетфликс за няколко следващи филма, съобщава „Контактмюзик“.

55-годишната носителка на "Оскар" режисира и участва в спортната драма "Bruised" за гиганта в областта на стрийминга, която оглави световните класации, и може да се надява на още по-голям успех, след като подписа новия договор.

В свое изявление тя каза: "Моят режисьорски дебют "Bruised" беше дело на любовта и знаех, че Скот Стъбър и Тед Сарндос (изпълнителните директори на Нетфликс) ще се отнесат към него с голямо внимание. Екипът на Нетфликс не само сътрудничи и е креативен, но е и изключително страстен и е удоволствие да се работи с него. Изключително съм благодарна за партньорството и с нетърпение очаквам да разкажем още истории заедно."

Ентусиазмът ѝ бе посрещнат от ръководителя на филмовия отдел на Нетфликс Скот Стъбър, който добави, че стрийминг гигантът е "развълнуван" да преведе звездата от "Жената котка" през следващия етап от кариерата ѝ.

Той каза: "Малко са хората с кариера като тази на Холи Бери. Тя е многократно награждавана актриса, продуцент, а както зрителите видяха през изминалата седмица, е и невероятен режисьор. Развълнувани сме, че сме в нейното полезрение, докато тя демонстрира сила пред и зад камерата в "Bruised" и очакваме с нетърпение да разкажем още истории заедно."

Това се случва, след като "Bruised" беше гледан 47,7 милиона часа през първите пет дни от излизането си и оглави класациите на Нетфликс в 71 държави.

Макар че бъдещите проекти в рамките на новия договор все още не са обявени, ще можем да видим Бери и в два оригинални филма на Нетфликс - научнофантастичния проект "The Mothership" от сценариста и режисьора Мат Чарман, който тя ще продуцира и в който ще участва, преди да се появи в "Our Man From Jersey" с Марк Уолбърг. Смята се, че нито един от двата филма не е част от новия ѝ договор. /БГНЕС