Хю Грант призна за навик, който стряска децата му

Актьорът Хю Грант призна, че има навика да смущава малките си деца, танцувайки на най-неочаквани места. Звездата е цитирана от Hello! в интервю за подкаста The View.

Хю Грант и шведската продуцентка Анна Еберщайн

Грант разказа, че винаги е бил сдържан човек, но през последните години се е научил да разпуска повече. И понякога танцува навсякъде, където чуе музика, дори на най-неочаквани места.

"Сега вече наистина не мога да спра! Чуя ли музика, танцувам, дори ако съм в "Старбъкс", пак танцувам! Децата ми ме молят да спра да го правя, защото това ги смущава".

Подобно откровение от страна на Грант за децата му е много рядко срещано. Актьорът и съпругата му Анна Еберщайн крият личния си живот старателно и особено трите си деца от любопитни очи.

Грант има общо пет деца. Първото му дете, дъщерята Табита, се ражда, когато актьорът е на 50 години. Майка ѝ е Тинглан Хонг. Само година по-късно се ражда и второто му дете - синът Джон - от шведската продуцентка Анна Еберщайн. След това Грант отново се събира с Хонг и в резултат се ражда синът на Хю - Феликс. Четвъртото дете отново е родено от Еберщайн. През 2018 г. актьорът и продуцентът се сдобиват с третото си дете заедно. те все още крият к неговото име и пол.

Грант и преди е признавал, че обича децата си безумно много. Споделял е, че би искал да беше послушал съветите на приятелите си, създавайки семейство по-рано. /БГНЕС