Хелена Бонъм Картър: Възрастовата разлика няма значение за любовта

Хелена Бонъм Картър призна, че тя и по-младият ѝ с 21 години приятел Рай Даг Холмбо редовно се шегуват със значителната възрастова разлика помежду им.

56-годишната актриса, която през 2018 г. започна да се среща с 35-годишния писател и докторант по история на изкуството, настоя, че нейната настояща любов е "стара душа в младо тяло" и "неостаряващ" мъж.

"Има хора, с които съм имала връзка и които не са непременно на тяхната възраст, докато той е неостаряващ", сподели тя пред "The Times".

Звездата от "Енола Холмс" се пошегува: "Зрението му се влошава, затова казваме, че през нощта му изсмуквам младостта".

Докато обсъждаше темата, Хелена каза: "Добре, че мъжете оценяват различните видове красота и намират други неща за секси".

'Колагенът не е единствената форма на сексапил; има характер, забавление, пакост и хумор. Докато имаш чувството си за хумор, интимността ще е налице", добави Бонъм Картър. Скоро тя заяви пред Ричард Идън от "Daily Mail", че се чувства "голяма късметлийка", че е срещнала Рай.

Звездата от "Короната" има връзка с по-младия си приятел от четири години след раздялата си с филмовия режисьор Тим Бъртън през 2014 г.

Хелена и бившият ѝ дългогодишен партньор, 63-годишният режисьор Бъртън, бяха известни с това, че по време на 13-годишната си връзка са живели в свързани къщи, като всеки имот е бил обзаведен според техния собствен вкус и стил./БГНЕС

Лос Анджелис / САЩ