Хари и Меган Маркъл взимат радикално решение в името на финансите си

В желанието си да бъдат по-внимателни с финансите си Хари и Меган Маркъл решиха да се разделят с американската си комуникационна агенция. Както разкри Daily Mail в събота, това решение е особено важно за Меган Маркъл, която се разделя и с една от най-добрите си приятелки.

Сложни времена за Съсекс. След смъртта на кралица Елизабет II двойката решава да отложи излизането на документалния си филм за Netflix, което беше планирано за декември. Всъщност Меган и Хари биха искали да внесат някои промени в тази документална поредица, която подготвят повече от година и за която са сключили договор за няколко милиона долара. Решението е взето, за да се "омаловажи голяма част от казаното за крал Чарлз III, кралицата-съпруга Камила и принца на Уелс", съобщават източници на Daily Mail.

В допълнение към документалния филм Хари реши да отложи издаването на мемоарите си, за да смекчи думите си. "Съобщава се, че той е решен да направи промени след смъртта на кралица Елизабет II и възкачването на престола на баща му, крал Чарлз III", казва източник пред Daily Mail. Поредната голяма промяна за Хари и Меган е, че те са решили да се разделят с американската си комуникационна агенция Sunshine Sachs, както разкри Daily Mail. Съобщава се, че решението е взето, за да може двойката, чиито финанси не са в добро състояние, да избегне ненужни разходи. Агенцията се занимаваше основно с Меган Маркъл. Кили Томас Морган, партньор в "Съншайн Сакс", е съветник в сянка на майката на Арчи и Лилибет.

Тя ръководи кариерата на бившата актриса от времето на "Костюмари". "Това е много важно решение за Меган", казва източник пред британския вестник. "Тя смята, че е безсмислено да се плащат толкова много пари на агенция, която да се занимава с комуникациите им", добавя източникът. Това е радикална промяна за Меган Маркъл, която се разделя и с една от най-добрите си приятелки. /БГНЕС