Каракачанов : Г-н Сидеров обича много да лъже

Лидерът на „Атака” Волен Сидеров не може да преживее факта, че разгромът, който получи (на изборите за членове на Европейския парламент – бел. ред.), е уникален, заяви пред бТВ лидерът на ВМРО, вицепремиер и министър на отбраната Красимир Каракачанов.

На снимката: Красимир Каракачанов, Волен Сидеров

„Г-н Сидеров обича много да лъже”, заяви той и отговори на казаното от лидера на „Атака” ден по-рано в същото телевизионно студио, че изборният резултат на ВМРО е следствие на сделка: „Една сделка с американците – с какво точно могат да помогнат американците на ВМРО?! Да кажеш, че заради сделката някой от някъде е налял гласове?!”, възмути се Каракачанов и добави, че не може да си част от управлението и да говориш като опозиция, министър на партия „Атака” участва в преговорите за закупуването на F-16.

Ако някой се интересува как така ВМРО е събрала 7% на европейските избори, Каракачанов препоръча да се чете социологията.

Той съобщи, че не са поставяли въпроса, но е възможно да поискат смяна на формата на малката коалиция.

Ако не бях аз Волен Сидеров нямаше да е председател на ПГ, заяви още Каракачанов, в отговор на думите на Сидеров, който каза, че ако не бил той пък Каракачанов нямало да бъде министър на отбраната, разполагащ с огромен бюджет.

Към днес, тази сутрин, не искаме смяна на председателя на ПГ на Обединени патриоти, уточни Каракачанов.

Той съобщи, че ще поискат с ГЕРБ да направят преглед на управленската програма, за да се види кои от залегналите приоритети и цели за Обединени патриоти се изпълняват и кои не. Няма да искаме повече министерски сутринта, заяви още Красимир Каракачанов. /БГНЕС