Караянчева: Репресивната машина на Рашков продължава да мачка

Призовавам регионалният директор на МВР в Кърджали да излезе публично и да заяви дали, как и с какво съм го заплашвала. В противен случай ще приема изказването на Бойко Рашков за показна наказателна акция срещу мен в навечерието на изборите и да предизвика ескалация на напрежението в региона.

Това заяви бившият председател на парламента, сега кандидат за народен представител от ГЕРБ, Цвета Караянчева в отговор на служебния вътрешен министър, която я обвини в оказване на натиск.

Свидетели сме на чудовищни манипулации от страна на служебното правителство на Радев, на брутална гьобелсова пропаганда и внушаване на страх у хората в цялата страна и в частност в Кърджалийско, прикрити зад фасадата на борбата с купения вот, заявява категорично Караянчева във видеообръщение, разпространено от централата на ГЕРБ.

Според нея подобна груба полицейщина и подгряване на сценария „гласове срещу дърва” България не помни от мракобесните тоталитарни времена.

На всички, които репресивната машина на Рашков продължава да мачка и преследва ще кажа, не се страхувайте, няма верига за истината. А истината е на наша страна, заключва Караянчева. /БГНЕС