Камила Паркър Боулс с нетърпение очаква новото кралско бебе

На официално пътуване до Куба Камила Паркър Боулс за пръв път говори за раждането на първото дете на Меган Маркъл и принц Хари.

Камила Паркър Боулс си е намерила място в британското кралско семейство. Мразена от дълги години заради връзката ѝ с принц Чарлз, сегашната херцогиня от Корнуол може да разчита на подкрепата на доведените си синове, и по специално на принц Хари. "Честно казано, тя винаги е била близо до мен. Тя не е лоша мащеха. Вижте в каква ситуация се намира. Не съжалявайте мен, съжалете нея", казва съпругът на Меган Маркъл в автобиографията на Хари "Разговори с принца" на Анджела Левин.

Не знаем дали връзката между Камила Паркър Боулс и принц Хари е същата, но знаем какво е мнението на седемдесетгодишната херцогиня за предстоящата поява на кралското бебе. Тайната най-накрая беше изяснена този понеделник, 25 март, по време на официалното пътуване на Чарлз и Камила до Куба. Докато вървеше по улиците на Хавана, бабата на петима внуци беше попитана дали очаква с нетърпение да види, че семейството става по-голямо. И отговорът очевидно беше положителен. "Да, много!", отговори тя.

Камила Паркър Боулс обича ролята на баба и я смята за "прекрасна". "Това е фантастично, защото нямате цялата отговорност", казва тя в документалния филм „Истинската Камила“. Можете да прекарате чудесни моменти с децата, да ги глезите и да им дадете всичко, което родителите им няма да им позволят". /БГНЕС