Камерън Диас обясни защо не планира да се връща към актьорството

През 2015 г. известната холивудска актриса Камерън Диас се омъжи за музиканта Бенджи Мадън и оттогава се посвети на личния си живот, оставяйки киното в миналото. Тя не бърза да се връща към актьорската професия. 48-годишната звезда разказа за това в шоуто SiriusXM.

„Ще участвам ли някога отново във филми? Няма да го направя. Не знам. Нямам идея. Може би никога не казвайте „никога”. Но сега, като майка, не мога да си представя как през първата година от живота на дъщеря ми бих оставала на снимачната площадка по 16 часа на ден далеч от нея“, каза тя.

Камерън Диас и Бенджи Мадън станаха родители през декември 2019 г. – роди им се дъщеря. Радикс вероятно, е родено от сурогатна майка, родителите не споделят подробности за раждането на бебето.

Звездата добави, че съчувства на онези майки, които постоянно трябва да ходят на работа и да прекарват малко време с децата си. Самата Камерън наистина харесва ролята на майка си. Казва, че е по-щастлива от всякога: „Това е такова щастие и съм много благодарна за това” призна тя.

Диас обаче се посвещава не само на домакинските задължения и отглеждането на дете. Занимава се с производството на своята марка био вино, което й доставя голямо удоволствие.

„Това е единствената работа, която върша всеки ден, освен майчинските и брачните задължения”, каза тя. /БГНЕС