Къчър се обяснил в любов към Кунис след препиване с текила

Аштън Къчър сподели подробности за началото на връзката си с Мила Кунис. 44-годишният актьор разказа историята си в предаването Our Future Selves, в което рекламира спортна екипировка на марката Peloton.

В поредното предаване участвал кънтри певецът Кени Чесни (известен и с краткия си брак с Рене Зелуегър). Оказва се, че изпълнение на Чесни е вдъхновило Аштън да си спомни как за първи път е признал за любовта си на Мила.

„Първият път, когато казах на жена ми, че я обичам, беше на твоята песен You and Tequila ("Ти и Текила"). Трябва да съм прекалила с текилата. Появих се в къщата й пиян в два през нощта и просто започнах да викам: „Побъркам съм по теб и текилата!“. Признах й любовта си, а тя каза: "Не го казвай, ако не го чувстваш истински. Когато утре се събудиш с махмурлук, ще ме обичаш ли все още?" Събудих се на следващата сутрин и й казах: "Все още те обичам".

Чесни беше изненадан от тази история: Нямах представа, че съм участвали в толкова интимен момент от живота ви, каза музикантът.

Къчър и Кунис се познават от много години: те се срещнаха на снимките на сериала "Шоуто от 70-те", когато актьорът беше на 20 години, а бъдещата му съпруга само на 15. Според сюжета те играеха влюбена двойка и Мила веднъж призна, че именно на снимачната площадка се целувала за първи път в живота си. Актьорите се залюбиха много по-късно, през 2012 г., след като Аштън се разведе с Деми Мур. Аштън и Мила се ожениха три години по-късно. Двамата имат две деца, 7-годишния Уайът и 5-годишния Димитри.

Миналия месец Къчър разкри за първи път, че е прекарал рядко автоимунно заболяване, наречено васкулит, заради което почти загубил зрението, слуха и способността да ходи. Според актьора възстановяването му е отнело година, но сега той е напълно здрав. /БГНЕС