Илич: Съжалявам, че не вкарахме втори гол

"Съжалявам, че не успяхме да вкараме втори гол, но дори и да го бяхме сторили, вторият мач щеше да бъде също толкова труден. Доволен съм от борбеността. Изиграхме един много добър мач", обяви треньорът на ЦСКА Саша Илич след победата над Базел с 1:0 у дома в мач от плейофния кръг на Лига на конференциите, предаде репортер на БГНЕС.

"Червените" изиграха отличен мач на Националния стадион "Васил Левски" срещу швейцарския гранд и заслужено стигнаха до успеха. "Искам да честитя на моите футболисти за страхотното влагане, което направихме в днешния мач. Второто нещо е, че благодаря на феновете, че толкова много дойдоха на стадиона и сами видяхте колко много означава тяхната поддръжка. Третото е, че тази вечер играхме срещу един много сериозен отбор на Базел, който показа, че може да накаже всяка една грешка, дори и най-минималната. Това беше само първата част от този сблъсък, след седем дни ни предстои още един двубой, който ще реши кой е по-добър и ще продължи напред", каза Илич след двубоя.

"За нас най-важното беше, че победихме, и то със силна игра. Моите футболисти направиха така, че пред Базел да няма шансове за гол. Най-важното тази вечер беше, че отборът игра като едно. По този начин можеш да направиш нещо срещу по-голям отбор", каза още сръбският специалист. /БГНЕС