Илич: Направихме доста индивидуални грешки

Направихме доста индивидуални грешки. Това заяви видимо разочарованият старши треньор на ЦСКА Саша Илич след загубата от ирландския Сейнт Патрикс с 0:1 в първи мач от третия предварителен кръг на Лигата на конференциите.

Саша Илич.

"Стават и такива неща. Има такива мачове. Получихме гол след наша индивидуална грешка. Направихме доста индивидуални грешки. Трудно е, когато не играем бързо срещу отбор, който се брани доста добре. Все пак има още един мач в Ирландия. Отиваме там с един лош резултат от днес", започна сърбинът.

"Това все пак мач е от европейските клубни турнири. И на мен ми се иска да бяхме отбелязали много голове тази вечер, но не се получи. Със сигурност не е хубаво това, което се случи тази вечер. Когато имаш доста сгрешени пасове, няма как да играеш по земята. В други ситуации центрирахме, центрирането беше добре, но не намираше Назон, който трябваше да е получателят на това центриране. Общият извод е, че ЦСКА трябва да изглежда много по-добре от това, което показа днес", допълни наставникът на „армейците“.

"Със сигурност Сейнт Патрикс има заслуга за резултата. Но ние много прибързвахме. Искаха бързо да решат мача, да вкарат гол. Имаме една седмица, в която да работим върху грешките, които допуснахме. Надяваме се, че няма да ги допуснем в Ирландия. Не искам да говоря за други неща. Интересува ме само какво ще направим в мача-реванш. Линдсет направи една тренировка с нас и влезе да играе. Бамба е месец с нас, но не искам да говоря повече", завърши Илич. /БГНЕС