"Идолът" скандализира Кан с извратеност и токсична слава

Киноманите в Кан може и да са видели само два епизода от новия сериал на HBO "Идолът", чиято премиера се състоя на фестивала, но според някои критици те са получили "шокиращо" количество пикантни секс сцени, предаде АФП.


В сериала Лили-Роуз Деп е в ролята на поп звезда, която се бори да се върне на пътя си след публичен срив, заобиколена от безсърдечни манипулатори, когато среща манипулативния лидер на съвременна секта, изигран от музиканта Ейбъл "The Weeknd" Тесфайе.

"Когато си известен, всички те лъжат", казва Деп между две извратени сцени на мастурбация и десетки снимки на гърдите ѝ.

Чувствайки загуба на контрол над изкуството си, героят на Тесфайе започва да я примамва, въпреки че най-добрата ѝ приятелка и асистентка я предупреждават, че той си пада "изнасилвач".

"Донякъде това ми харесва в него", казва героят на Деп.


Сериалът получи скромни петминутни овации, а първите рецензенти се фокусираха върху извращенията, които включват някои графични мръснишки разговори.

Сериалът вече беше преследван от слухове за смущения от графични сексуални сцени.

Variety съобщи, че сериалът се нуждае от сериозни преработки и повторни снимки и по средата на работата си е сменил режисьора, привличайки създателя на "Еуфория" Сам Левинсън.

Въпреки това той донася още един сложен женски персонаж в Кан, който поднесе множество филми, изследващи тъмната страна на жените и превръщащи техните истории в основен акцент. /БГНЕС