Група "Кикимора" запознава феновете с предстоящия си албум в нов концерт

Група "Кикимора" кани феновете си на една от редките си клубни изяви. В един от последните си концерти за годината, групата ще представи материал и от новия си албум, който ще бъде издаден през идната година. Групата е на финалната права по завършване на втория си англоезичен албум, който ще носи името ”For A Broken Dime.”

Предишният албум на групата “Dirty Nails” беше издаден миналата година от британската компания "Escape Music" и се разпространява в почти целия свят. Албумът получи ласкави отзиви в международната преса, като дори влезе в Топ 50 на най-добрите рок албуми на годината в класацията "Denim & Leather" - на завидното 9-то място. Групата представи албума с концерт, който бе излъчен многократно по българската телевизия.

Новият албум съдържа 10 авторски песни и продължава традицията на предходния, като се отличава с радиофоничност и високо вокално и инструментално майсторство.

На концерта в "Sofia Live Club" на 16-ти ноември групата ще запознае публиката с някои от парчетата в новия албум.

Създател на групата е рок динозавърът Николо Коцев - добре познат на българската публика и един от обичаните рок творци, чиито продукти съчетават традицията с новаторско, прогресивно звучене. /БГНЕС