Голди Хоун и Кърт Ръсел: Да бъдат заедно за тях е „съвършеното щастие“

Мощната двойка Голди Хоун и Кърт Ръсел са по-щастливи и влюбени от всякога. Но освен всичко друго дългогодишните влюбени гълъбчета имат впечатляващо състояние благодарение на дългогодишната си работа в Холивуд. Нетното състояние на Голди се оценява на 90 млн. долара според Celebrity Net Worth. Нетното състояние на Кърт пък се оценява на 100 млн. долара.

Те се запознават за първи път на снимките на филма "The One and Only, Genuine, Original Family Band " през 1968 г. Двамата обаче започват да се срещат официално едва през 1983 г. По това време Голди вече е два пъти разведена.

Русокосата красавица е омъжена за Гъс Триконис от 1969 до 1976 г. и за Бил Хъдсън от 1976 до 1982 г. С втория си съпруг тя има две деца: Кейт Хъдсън и Оливър Хъдсън. Носителката на "Оскар" става майка отново през 1986 г., когато с Кърт посрещат на бял свят сина си Уайът Ръсел. Голди се превръща в абсолютен професионалист в съчетаването на процъфтяващата си холивудска кариера и майчинството. През 2003 г. суперзвездата основава фондация "Хоун" - организация с нестопанска цел, фокусирана върху инициативи за детско образование.

Актьорската кариера на Кърт стартира в началото на 60-те години, когато той подписва 10-годишен договор с Дисни. Той участва в няколко филма под егидата на студиото, преди да премине в бейзболната лига през 70-те години. Номинираният за "Еми" е принуден да се оттегли от бейзбола, след като скъсва връзки по време на мач. Завръща се към актьорството и през 1980 г. се превъплъщава в образа на Елвис Пресли в "Елвис". Актьорът от "Омразната осморка" има от бившата си съпруга Сезон Хъбли син, Бостън Ръсел. Двойката е женена от 1979 до 1983 г. Кърт отново споделя екрана с Голди в „Swing Shift“ от 1984 г. и оттогава са заедно.

В хода на кариерата си Кърт се връща да работи с Дисни няколко пъти, като дори се присъединява към филмовата вселена на Марвел с ролята си на Его в "Пазители на галактиката 2“. През всичките му невероятни постижения в Холивуд, нещото, на което Кърт се радва най-много, е да прекарва време със смесеното си семейство.

"Колкото по-възрастни стават Голди и Кърт, толкова по-благословени се чувстват", казва вътрешен източник пред „Closer“. "Да бъдат заедно, само двамата, да карат ски или да релаксират, те смятат това за съвършеното щастие." /БГНЕС