ГЕРБ откри предизборната си кампания

Политическа партия ГЕРБ откри предизборната кампания за предстоящия на 11 юни предсрочен парламентарен вот с различни инициативи из страната.

В Пловдив коалицията ГЕРБ-СДС откри кампанията с молебен, а областният координатор в града под тепетата и член на Изпълнителната комисия на партията инж. Иван Тотев заяви, че тръгват към вота със смирение.

„Ние сме национално отговорна партия и смятаме, че трябва да бъдат градени мостове и да търсим пътища между всички видимо непримирими субекти. Трябва да се спре това чувство на незнание какво ще се случи в утрешния ден, защото несигурността буди страх, а страхът е чувство, което не дава възможност да бъдеш позитивен и да погледнеш в утрешния ден с надежда. Ние искаме да има надежда!", категоричен бе Тотев.

В началото сме на едни от най-важните за страната и демократичното ни развитие избори. Предстои ни избор между стабилно и предвидимо бъдеще или нестабилност и хаос в обществото, заяви от Ямбол водачът на листата Димитър Иванов, който също даде старт на кампанията.

Христо Терзийски даде старт в Кюстендил като обяви, че коалицията ще работи за просперитета на страната и ще се противопостави на хаоса.

"Резултатите от предишните избори доказаха, че този силен екип се ползва в най-висока степен с доверието на нашите избиратели. Сега сме 5 пъти по-мотивирани да работим за стабилността и просперитета на страната и да се противопоставим на хаоса, реваншизма и деструктивната политика", каза още водачът на листата на ГЕРБ-СДС за област Кюстендил.

Доскорошният министър на вътрешните работи бе категоричен, че само за месец българските граждани са се убедили, че страната лесно може да бъде върната с години назад; че без политически сили, способни да поемат отговорност за управлението, всеки достоен човек и добър професионалист е изложен на политически произвол. „Време е да се завърнем към приоритетите, които са важни за България - икономическо развитие, инвестиции и иновации, модерно образование, подкрепа за малкия и средния бизнес, създаването на условия за младите хора, които да ги мотивират да останат да работят и създават семейства в родните си места“, заяви още Христо Терзийски.

В Софифийска област предизборната кампания откри водачът на листата Младен Маринов и областнинят кординатор и кандидат за народен представител Николина Ангелкова.

„В последно време популизмът взе такъв връх, че новите закони може да лишат гражданите от конституционно право да гласуват. Правят се безпринципни уволнения, има репресии срещу доказани професионалисти, като целта е да изплашат вас – избирателите на ГЕРБ. Въпреки това, аз съм уверен, че хората не искат шоу, а ред в държавата, каза Маринов.

„Свидетели сме на реанимацията на стари и дискредитирани лица от миналото, които използват дадената им трибуна, за да отричат и омаловажават успехите на ГЕРБ. Това няма как да пожъне успех, тъй като добрите резултати, подобряващи живота на хората, не могат да бъдат скрити. Време е да сложим ред в хаоса и да подредим държавата отново“, подчерта от своя страна Ангелкова. /БГНЕС