Георги Дерменджиев: Започнахме амбициозен проект, чиято цел е да върне публиката

Левски представи официално новият треньор Георги Дерменджиев и последните три нови попълнения Мартин Райнов, Валери Божинов и Живко Миланов, предаде репортер на БГНЕС. Дерменджиев все още не е подписал своя договор с клуба, но се очаква това да се случи в близките дни. Ето какво заяви той по повод целите на отбора до края на сезона и въобще по важните теми около "сините".

"Договорът ми се бави, защото нещата трябва да бъдат изпипани както трябва. Иначе съм спокоен и няма напрежение в отбора. Ще започнем първенството в неделя в едно добро състояние, а новите момчета, които виждате до мен трябва да допринесат за добрата игра. Левски винаги е бил марка, но през последните 10 години няма нищо спечелено. Трябва да бъдем реалисти и да определим какво е точното състояние на отбора, за да няма излишни очаквания. Трябва да има търпение, защото градим един перспективен проект. Нашата цел да направим отбор, който да върне публиката", започна специалистът.

Той допълни, че "сините" възнамеряват да преотстъпят не повече от двама души под наем, но настоя, че ще иска да разполага с поне двама души на всяка една позиция. "Относно Нашименто, Митрев и Полачек се прави всички възможно да не бъдат в отбора. Ние обаче не можем да продаваме при първата оферта, защото това говори за ниско ниво. Имаме амбицията с новото ръководство да върнем времето на Тодор Батков, Мъри Стоилов и Наско Сираков в клуба", отчете Георги Дерменджиев. /БГНЕС