Джейсън Стейтъм разпуска с жена си Роузи в Белгия

Роузи и Джейсън са отседнали в петзвездния хотел „Botanic Sanctuary Antwerp”, който е бивш манастир от 12-ти век. Вечерта двойката посети Bar August и жилищния комплекс Kanaal в предградието на Антверпен, където преди време Кание Уест си купи жилище. Жилищата в рамките на проекта за развитие на архитекта Аксел Вервуердт струват по над два милиона евро.

"24 часа в Антверпен", написа актьорът под снимки в Инстаграм. Партньорката му има страст към изкуството и архитектурата, затова първото нещо, което направи, беше да се срещне с известния дизайнер Аксел Вервуердт. Вервуердт се появява на арт сцената в края на 60-те години на миналия век и става известен с дебютния си проект - той купува улица в старата част на родния си Антверпен, която трябва да бъде разрушена, и я възстановява по картини от XVII век. Аксел превръща градското пространство в основна туристическа дестинация.

Очевидно Роузи Хънтингтън-Уайтли и Стейтъм са оставили децата си - дъщерята Изабела и сина Джак за няколко дни във Великобритания с бавачка./БГНЕС

Антверпен / Белгия