Джеймс Артър стана баща на момиченце

Музикалната звезда Джеймс Артър шокира феновете си днес, когато разкри, че е станал баща на момиченце.

Певецът не беше разкрил досега, че очаква дете, след като в началото на годината възобнови романса си с Джесика Грист, съобщава „Дейли мейл“.

В трогателна почит към спонтанния аборт, който двойката претърпя миналата година, Джеймс разкри, че са кръстили новородената си дъщеря Емили.

В черно-бяло видео той сподели: "През последните няколко дни някой направи неочаквана поява", добавяйки: "Скъпа Емили, добре дошла на света“.

Миналата година Джеймс разкри, че сингълът му "Емили", който съдържа послание към бъдещото дете, е бил написан, докато партньорката му е била бременна - но тя трагично е загубила бебето.

Бившият победител в X Factor написа емоционални текстове като ода за нероденото си тогава бебе, като например "Ще помоля майка ти да се омъжи за мен" и "Чувствам любов, в която не мога да повярвам - Ти си всичко".

В подкаста "An Hour With" Джеймс казва, че когато е създал песента, партньорката му е била бременна и затова текстът е имал за цел да каже на детето, че певецът е "бил с празна душа", когато тя не се е появила.

В текста на песента си Джеймс заявява: "Нуждаех се от живот и животът дойде и ми даде Емили. Ти ме направи по-добър човек, отколкото някога ще бъда, заради теб, Емили“.

През януари беше съобщено, че Джеймс е възобновил романса си с Джесика, след като се разделиха през май миналата година.

Това не е първата раздяла на Джеймс и Джесика. Преди това двойката прекрати връзката си през 2015 г., а две години по-късно поднови романса си.

БГНЕС припомня, че Джеймс Артър посети България през 2014 година, когато беше гост на българското издание на Х фактор. Тогава Джеймс сподели впечатления от българите благодарение на свой близък приятел българин, в чието семейство прекарвал много време като дете. "Впечатленията ми са, че българите са много топли хора и имат много добра енергия", сподели той. /БГНЕС