Джъд Лоу стана баща за седми път

50-годишният актьор Джъд Лоу, който има шест деца от четири различни жени стана баща за седми път. Актьорът и съпругата му Филипа Коен бяха заснети на летището в Лондон с новороденото си момченце в детска количка, съобщава „The Sun”. Полът на детето все още не е съобщен, Лоу не даде никакви коментари за попълнението в семейството.

Джъд Лоу се ожени за Филипа Коен през 2019 г. Година по-късно двойката се сдоби с първородното си дете. В шоуто на Джими Фалън, докато разказваше с какво се е занимавал по време на карантината през пандемията актьорът внезапно заяви: "Занимавах се с градината си. А, станах отново баща! Така че не липсваха неща за правене.

Аферата на Джъд Лоу с психоложката Филипа Коен излезе наяве през юни 2015 г. В интервюта актьорът неведнъж е отбелязвал, че това, което го е спечелило в момичето, е нейната красота, интелигентност, но най-вече дискретността й. По-рано актьорът призна, че е много щастлив, че Филипа е далеч от киноиндустрията, защото в противен случай отношенията им не биха били толкова стабилни.

Бракът с Филипа Коен е втори за актьора. Първата му съпруга е британската актриса Сейди Фрост, от която има три пълнолетни деца: синовете Руди и Рафърти и дъщерята Айрис. Актьорът има и извънбрачни деца, като през 2009 г. моделът Саманта Бърк роди дъщеря от актьора, а през 2015 г. се роди най-малката дъщеря на актьора Ада, чиято майка е певицата Катрин Хардинг. Един от най-известните му романи е бурната му връзка с колежката му Сиена Милър./БГНЕС