Димитър Костадинов: Не желаем да ставаме съучастници в този процес на загробване

Не желаем да ставаме съучастници в този процес на загробване. Това заяви председателят на сдружението "Левски на левскарите" Димитър Костадинов, след като срещата между Националния клуб на привържениците (НКП) и сдружението с мажоритарния собственик Наско Сираков пропадна, предаде репортер на БГНЕС.

Димитър Костадинов.

Днес в клубните офиси на Левски трябваше да има среща между ръководство и членове на двете организации, но тя така и не се състоя поради нежеланието на фенове от НКП и сдружението да се срещнат със Сираков на уреченото място. От тях поискаха тя да се проведе при по-широк формат, с повече фенове и пред медии, но никой не откликна на молбата им. На касите на Сектор Б се събраха около 50 привърженици, сред които Владимир Владимиров, Пепи Димитров и Любомир Костадинов-Младежа, които отправиха обидни скандирания по адрес на ръководството. Единствен от ръководството на "сините" бе забелязан изпълнителният директор Даниел Боримиров, който не коментира случващото се.

"Ръководството и мажоритарят се крият, страх ги е явно. Излезе един служител, станаха тука едни разправии. Има естествено емоции, ние сме преди всичко запалянковци, както се наричаше едно време. Виждате, че не се случва нищо друго освен спорове. Среща няма, ще останем още малко. Не желаем да провеждаме срещи на тъмно без медии и с малък брой хора, които да бъдат баламосвани и да бъдат правени на съучастници в този процес на загробване. Ние понасяме щетите от това - на база на нашия опит прекратяваме тези взаимоотношения", започна Димитър Костадинов пред медиите.

Любомир Костадинов-Младежа.

"Оттук-нататък отношенията ще са публични. Медиите, левскарите и най-голямата легенда на клуба Наско Сираков. Не очакваме нищо добро да се случи, срещата няма да се състои - в крайна сметка, всичко зависи от бъдещето, което ще покаже кой е крив и кой е прав. Те вече се измориха да ни лъжат. Този процес не може да бъде безкраен. Този мач сме го играли много пъти, не само сме го гледали. Не желаем да бъдем част от него. Той (б.ред - Наско Сираков) безкрайно обещава и тези неща не се случват - нито една дума, която изрича, не отговаря на истината. Той каза на 9 февруари миналата година, че най-големият му провал ще бъде никой от семейството му да не се запише в сдружението "Левски на левскарите". Той нито веднъж не ни потърси с някакво предложение, през цялото време се крие. Говори неистини, манипулации, квалификации, обиди. Той нарече бившия изпълнителен директор с какви ли не квалификации. Наско Сираков не е член на "Левски на левскарите" от момента, в който му свърши периода за внасяне на членски внос. В момента съм афектиран, да не говоря и аз някакви неща, за които после ще съжалявам. Не приляга на Левски такова поведение", добави още той.

След края на изявлението му, събралите се привърженици на "сините" започнаха постепенно да се разотиват след провала на срещата с клубното ръководство. /БГНЕС