Чочев: Подкрепата на моите близки ме убеди да не се отказвам от футбола

"Надявам се и занапред да идвам тук и да взимам такива награди“, каза халфът на ЦСКА 1948 – Ивайло Чочев, който взе приза за Играч на месеца за септември в Първа лига, предаде репортер на БГНЕС. 28-годишният полузащитник бе награден в Пресклуб България.

Ивайло Чочев.

"Засега се чувствам добре, болките ги има всеки ден, но това е нормално. Съумях да се върна и да продължа да играя", отвърна Чочев на въпрос на БГНЕС относно как се чувства кондиционно, след като се завърна на терена, преборвайки тежка контузия на коляното. "Радвам се, че играя. Подкрепата на моите близки ме убеди да не се отказвам от футбола. Аз бях длъжен да се боря докрай", каза още халфът.

"Чувствам се добре в ЦСКА 1948. Всички млади играчи в тима имат качества, искат да се развиват. Надявам се да почнем да трупаме резултати, защото за един млад футболист е важно отборът му да побеждава. Колективът в отбора е добър, всички сме приятели. Когато започнеш сезона колебливо с млади футболисти, е трудно да се набере инерция, но се надявам в следващите мачове да се случи”, коментира Ивайло Чочев.

Той сподели, че вижда футболното си бъдеще в ЦСКА 1948 и не смята, че ще смени клубната си принадлежност през зимния трансферен прозорец или в края на тази кампания. На въпрос на БГНЕС относно каква е атмосферата в националния отбор, Чочев отвърна, че тя е добра, като се надява представителният ни тим да се класира за ЕВРО 2024. /БГНЕС