Чочев наниза четири гола при победа на ЦСКА 1948 над Ботев Враца

Отборът на ЦСКА 1948 разби Ботев Враца с 5:2 у дома в мач от петия кръг на Първа лига, като в герой за "червените" се превърна централният халф Ивайло Чочев, който вкара цели четири гола в двубоя.

На стадион "Витоша" в Бистрица българският национал откри резултата в 17-та минута, а още в 32-та домакините останаха с човек по-малко след директен червен картон на Карлос Охене, но въпреки това възпитаниците на Любослав Пенев стигнаха до убедителен успех. Георги Русев удвои аванса на "червените" точно преди почивката, а през второто полувреме Чочев вкара още три пъти, докато Брайън Переа вкара двете почетни попадения за гостите.

С този успех ЦСКА 1948 поведе във временното класиране на Първа лига с 11 точки, една повече от Лудогорец и ЦСКА, които са изиграли мач по-малко и няма да играят този уикенд, тъй като отложиха двубоите си заради участието си в евротурнирите. Ботев Враца заема 12-та позиция в подреждането с актив от 4 точки.

В следващия кръг "армейците" гостуват на Арда в Кърджали на 13 август от 18:45, докато Ботев приема новака Спартак на 15 август от 20:30. /БГНЕС