Брайън Кранстън се пенсионира от актьорството

Брайън Кранстън официално се е насочил към пенсиониране. Според информация на Entertainment Weekly актьорът от "Breaking Bad" се готви да направи най-дългата почивка в кариерата си през 2026 г. Кранстън твърди, че е готов да прекара така необходимото му време със съпругата си, актрисата Робин Диърдън.


"Искам да променя парадигмата още веднъж. През последните 24 години Робин води живота си, държейки се за опашката ми. Трябваше да се върти и да адаптира живота си въз основа на моя. Тя има огромна полза от това, но ние сме неравнопоставени. Искам да изравня това. Тя го заслужава."

Брайън Кранстън е актьор от 80-те години на миналия век. Започва като деен играч в няколко телевизионни сериала през 80-те и 90-те години, включително постоянна роля в "Зайнфелд". Кранстън се запознава с Робин Дърдън по време на снимките на епизод от сериала "Airwolf" през 1989 г.

Кариерата на Кранстън прави сериозен завой през 2000 г. Актьорът получава ролята на Хал в сериала "Малкълм", което му дава шанс да блесне в главна роля в продължение на седем сезона. Нещата се обръщат още веднъж през 2008 г. с излизането на сериала "Breaking Bad" на AMC. /БГНЕС