Брадли Купър: Бях пристрастен към кокаина и жените не ме харесваха

Брадли Купър е бил пристрастен към кокаина в началото на своите 20 години и имал големи проблеми с намирането на приятелка. Известният актьор разказа честно за пороците си.

Говорейки за живота и кариерата си, Брадли Купър разкри в подкаст в онлайн шоуто „SmartLes“, водено от Джейсън Бейтман, Уил Арнет и Шон Хейс, че пътят към славата не винаги е бил толкова бляскав. За съжаление талантът и красотата, които притежава, не му давали желаното самочувствие и в началото на двадесетте си години се чувствал изключително несигурен и дори депресиран. Проблемите започнали, след като той завършил Нюйоркското училище по драма и започнал да получава роли.

„Бях толкова изгубен и бях пристрастен към кокаина", каза актьорът.

Поглеждайки назад към миналото си, Брадли каза, че хубавото на всичко това е, че всичко се е случило, когато той е бил все още изключително млад и преди да започнат по-сериозните роли в кариерата му, а това се е случило на 29-годишна възраст.

Въпреки че днес с красотата и външния си вид разбива женски сърца по целия свят, холивудският актьор разкри, че не винаги е било така и е имало период, в който жените не са го харесвали.

„Премествайки се в Лос Анджелис, се почувствах, сякаш отново съм в гимназията. Не можех да отида в нито един клуб, нито едно момиче не ме харесваше. Бях депресиран“, каза Купър.

Агонията и проблемите с наркотиците и алкохола, с които се сблъсква, се случват преди филма "Последният ергенски запой", заснет през 2009 г. и донесъл му световна слава. По това време той вече е на 36 години. /БГНЕС