Борисов: Вадил съм ви от 3 кризи, бюджетите винаги са ми били на излишък

Обраха ви, от всеки литър нафта и бензин ви взеха по лев и го пратиха на Путин. 15 дена, след като си заминаха Киро и Асен, паднаха цените. А токът преди това стана 1000 лева, от 30 лева на 300 стана газът, и всичко през посредници, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Сливен, предаде кореспондентът на БГНЕС.

Извадиха Иван Костов сега. Той колкото и да иска да ги подкрепи, човек с авторитет, който си пази името, каза 7% дефицит е много с тази инфлация. Това са негови думи, добави Борисов. И на него му е криво, че трябва да се съберат 7 партии да изкарат колкото нас. Със сигурност му е криво, че ПП-тата се сринаха. Е какво излиза, кой е промяната, един сектор няма, в който нещо да е направено, дори това, с което се тупат най- много, нищо от тях не е направено. Дори в енергетиката, подчерта Борисов.

Ще участваме с даване на оръжие за Украйна, както целият свят, подчерта Борисов. Асен Василев като затвори износа, отвори пазарите на другите. А помните ли, че щяха да изкупят за 1 млрд. зърно, за да мога да ви замажат очите, да ви излъжат. България изглежда отвратително отвън. Моргите са пълни с починали мигранти, не знаят къде да ги погребат. Докато влезе в сила Дъблинското споразумение, нищо хубаво не ни очаква, коментира още Борисов. Вадил съм ви от 3 кризи, бюджетите винаги са ми били на излишък. И самият Костов казва, че Радев е счупил институциите, каза Борисов. Демерджиев каза, че ще има операции по корпоративния вот, което значи, че трябва да има арести в „Да, България“ и Nexo, отбеляза още лидерът на ГЕРБ. /БГНЕС

Тагове: