Борисов: Петков пожела стола, за 6 месеца го свалиха и то с мнозинство

Успяхме да спасим поне следващите няколко месеца с актуализацията на бюджета. Успяхме да ги спасим и във вземането на грешни решения, дори правилни решения по аматьорски начин извършваха, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов за „Продължаваме промяната“, предаде кореспондентът на БГНЕС в Пазарджик. В момента става едно чудовищно купуване на гласове, само че не по 30-40 гласа, а по 10 000 накуп, каза Борисов.

„Той (Кирил Петков бел.ред.) пожела стола, за 6 месеца го свалиха и то с мнозинство. И това ново мнозинство в парламента успя да приеме бюджета, въпреки дилетантството в поведението им. 10 млн. изчезват от джобовете на българите - бензин и нафта. Сега на скъпите нафта и бензин са сложили рекламни пана, защото като погледнеш 3.99 лева те хваща страх, шок, посочи Борисов.

Спечелих много басове, че в продължение на една година и велоалея няма да направят. Не магистрала, не мост, тунел, къщичка за птички няма да направят. Навсякъде след нас оставаха училища, пътища, ремонти на църкви, на градини, изброи Борисов.

Те не си дават сметка, че за всичко идва Видовден, че това, което ни правеха на нас, сега го правят на тях. Нещастни и зли, да не си се родил премиер или министър, попита Борисов. Искат ГЕРБ да е в изолация, но не сме и повече няма да сме. В изолация в момента е българският гражданин, добави Борисов.

Токът спокойно може да се върне на 100 лева, ресурсът е български. Имаме редкия шанс да имаме рафинерия, която да ползва евтин петрол. Говорят за 25 ст. - те още не могат да разберат как ще става това, казаха от 1 юли, а хората още не зареждат с намалението, посочи още Борисов. /БГНЕС

Тагове: