Бойко Борисов: Маскари ни шефът на комунистическата следствена служба

Изборите вече са опорочени с действията на Бойко Рашков. Румен Радев демонтира демокрацията, защото е абсолютно наясно, че по никакъв друг начин не може да спечели изборите.

Това заявиха Томислав Дончев, Даниел Митов и Тома Биков от ГЕРБ на брифинг в централата на партията, от който видео се излъчваше пряко във Фейсбук.

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/2910247672568929

Има стотици сигнали за полицейски произвол, координиран директно от Бойко Рашков, казаха от ГЕРБ, няколко часа, след като служебният вътрешен министър съобщи, че Цвета Караянчева е оказвала натиск върху директор на кърджалийското МВР.

От партията отвърнаха, че Рашков е набедил Караянчева без никакви доказателства.

Това е отпадъчен материал. Той действа като истински комунист и ДС, заяви Биков и предупреди, че политическата криза, в която се намираме, ще прерасне в институционална.

От своя страна Даниел Митов посочи, че който не знае как е изглеждал 9 септември ‘44 година, сега може да види.

В изявлението се включи и лидерът на партията Бойко Борисов, който на няколко пъти отбеляза мощната евроатлантическа подкрепа, която има ГЕРБ.

Че има терор, че има репресия и че е само срещу една партия и децата го видяха, заяви Борисов и продължи: Обръщам се към другите политически партии – след нас ще дойдат и за вас, макар, че вие сте деца на комунисти. Питам медиите дали са наблюдавали друг път такова яко вмешателство на друго правителство.

Борисов бе категоричен, че ГЕРБ не е дала и една стотинка за търговия на гласове.

Маскари ни шефа на комунистическата следствена служба. Това не е демокрация. В неделя ще видите и хаоса в изборния процес – докараха и машините на Мадуро, и флашките на Мадуро, предупреди още Бойко Борисов. /БГНЕС