Бойко Борисов: Липсва пилот в самолета

Идват трети поредни избори, но още чакаме Бойко Рашков да изнесе доказателства за твърденията си, че сме подслушвали и яли хора. Научихме и за умишлено прикриване на убийство на български лейтенант от страна на държавата. Радев превърна страната в царство на хаоса.

Тези думи каза лидерът на ГЕРБ и бивш министър-председател Бойко Борисов при днешното си посещение в Кръстова гора. Срещата му с Пловдивския митрополит Николай, който ръководи празничните богослужения за Кръстовден и с вярващите, пристигнали на свещенното място, беше предавана на живо във Фейсбук профила на Борисов.

"Миналата година започна строителството на новото крило към манастира „Света троица“, за което правителството на ГЕРБ отпуснахме 300 000 лева. Сегашният кабинет спря пътя до Молдовския манастир. Няма нито един заделен лев в актуализацията на бюджета за пътища, за религиозен или културен туризъм…

На този светъл християнски празник научихме за умишлено прикриване на убийство на български лейтенант от страна на държавата. Изказвам искрените си съболезнования към близките на Тодор Манчев. Моите съболезнования и на близките на 139 починали българи вследствие на коронавирус инфекция днес.

Идват трети поредни избори, но още чакаме Бойко Рашков да изнесе доказателства за твърденията си, че сме подслушвали и яли хора. Всичко това е лъжа!

Румен Радев докара България до абсолютно безвремие, страната ни се превърна в царство на хаоса. В ситуация на свръхдефицит България няма никакъв шанс да влезе в Еврозоната, за разлика от Хърватия ние ще останем в чакалнята. Това означава, че вратата на сигурността и стабилността е затворена за страната ни. Всичко това се случва заради липсата на пилот в самолета", коментира Борисов. /БГНЕС