Бивш футболист на Лудогорец почина на 29 години

Бившият футболист на Лудогорец Джоди Лукоки изненадващо почина на 29-годишна възраст. Новината беше обявена от един от бившите клубове на фланговия футболист - Цволе. Именно от там той беше привлечен в Разград. За момента няма информация каква е причината за смъртта му.

Конгоанецът игра в Лудогорец между 2015 и 2020 година. Шампионите изказаха съболезнования на семейството и близките му.

"Почивай в мир, Джоди! Лудогорец скърби със семейството и близките на Лукоки за кончината му

ПФК Лудогорец изказва своите съболезнования на роднините и близките на Джоди Лукоки, който почина на 29-годишна възраст. Нидерландският нападател игра 5 години за "орлите", като стана четири пъти шампион на България, записвайки 157 мача с 30 гола във всички турнири. През 2020 г. Лукоки премина в турския Малатияспор, а за последно носи екипа на Твенте. Бил е още част от Аякс, Камбюр и Цволе.

Почивай в мир, Джоди!, пишат на "орлите".

Лукоки получи тежка контузия на коляното в началото на сезона. През февруари беше освободен от Твенте. Той публикува няколко снимки от възстановяването си в социалните мрежи. Последният му пост преди седмица гласеше: „Упоритата работа се отплаща“.

На международно ниво Лукоки има мачове за юношеските национални формации на Нидерландия, а освен това е записал и 3 срещи за представителния тим на ДР Конго. /БГНЕС

Категории: