Били Айлиш към хейтърите: Оставете жените на мира!

Били Айлиш отговори остро в социалните мрежи на критиките, които получава в изобилие напоследък от своите почитатели за променените си стил и по-женствена визия с посланието "Оставете жените на мира!".


Работата е там, че в началото на кариерата си Били предпочиташе да носи прекалено големи дрехи, като умишлено прикриваше фигурата си. Момичето трудно виждало тялото си, а и не искало да бъде сексуализирано. С течение на времето обаче артистката започна да експериментира със стила и все по-често опитваше женствена визия, която не се хареса на много хора.

"През първите пет години от кариерата ми вие, глупаци, винаги ме критикувахте, че се обличам като повлекана. Постоянно ми казваха, че ще изглеждам по-секси, ако се държа като жена. А сега, когато най-накрая се чувствам сравнително комфортно, носейки нещо женствено, всички вие ме наричате продажна и ми казвате, че съм се променила, че вече не съм същата", пише Били в социалните медии и моли хейтърите да "оставят жените на мира".

"Любопитен факт! Жените могат да имат много лица. Вярвате или не, жените могат да се интересуват от различни неща!", заяви певицата, добавяйки, че "женственост" не винаги означава "слабост" и че не е изненадващо, че човек може да иска да изрази себе си по различен начин в различни моменти.

Били Айлиш наскоро изненада феновете си, като се появи на Met Gala в прозрачна корсетна рокля на Simone Rocha. Визията беше допълнена с дълги ръкавици и чорапи от същата материя и обувки на висока платформа Piferi./БГНЕС