Амбър Хърд се крие на испански остров под чужда самоличност

Испанска медия „El Mundo“ разкри, че Амбър Хърд живее в имение на остров край испанското крайбрежие, според статия на Cinemablend.

Въпреки твърденията за бедност и подаването на молба за банкрут това лято, Амбър Хърд изглежда живее в имение за близо 3 млн. долара, което е наела в малко селце на остров Майорка. Невероятно е, че тя е останала почти неразпозната от повечето жители на градчето, а тези, които я познават, не изглеждат заинтересовани да я притесняват, според съобщенията. Тя живее в имението с малката си дъщеря, пазарува зеленчуци на местния пазар и се държи приятелски с всички, които среща, което е далеч от лицето, упражнило физическо насилие над Джони Деп, а след това твърдяло, че е жертва, както постанови съдебно жури във Вирджиния.

Още по-странно е, че Амбър Хърд живее в Испания под тайна самоличност: Марта Джейн Канари (известна американска граничарка снайперистка). Местен собственик на магазин дори казал на репортер, че тя говори испански "с мексикански акцент", което може да се дължи на няколко фактора: зет ѝ е латиноамериканец, тя е от Тексас (испанският е почти задължителен, за да си поръчаш хубава храна) и участва в "Мачете" с Дани Трехо, който би могъл да я научи да говори правилно езика. Така или иначе, тя живее на острова в продължение на месеци, без да бъде открита от американските медии, което си е истински подвиг.

Сегашният живот на Хърд е далеч от този, който имаше преди съдебния процес, в резултат на който на бившия ѝ съпруг бяха присъдени над 10 милиона долара обезщетение. Не само че личната ѝ репутация бе накърнена, но и кариерата ѝ до голяма степен бе провалена, а точно тази седмица се появиха съобщения, че тя не е била на снимачната площадка за повторните снимки на филма на DC "Аквамен и изгубеното кралство", в който играе Мера. Това доведе до нови спекулации, че ролята на Амбър Хърд може наистина да бъде изцяло изрязана от филма, за да се избегне негативната публичност.

Докато обжалва съдебната присъда, Амбър Хърд се опитва да спаси кариерата си. Освен по "Аквамен 2", Хърд завърши и работата си по италиански трилър, наречен "В огъня" - независим бюджетен филм, в който играе лекарка, лекуваща дете, което може да е обладано от дявола. Тя също така отхвърли многомилионно предложение за участие в еротичен филм.

На Амбър Хърд обаче може да ѝ се наложи да се върне в Америка по-скоро, отколкото би искала. Тя е съдена от застрахователната си компания, която не иска да изплати решението срещу нея в размер на милион долара. Тя твърди, че застраховката ѝ не покрива щетите, които е нанесла умишлено с публикацията си от 2018 г., в която обвинява Деп в злоупотреба, особено когато тези щети възлизат на над 10 млн. долара. /БГНЕС